Tipsport SK sadil stromy v obci Žabokreky

Prvá zamestnanecká výsadba dopadla na výbornú. Aj napriek sychravému počasiu sa na nej zúčastnilo 11 pracovníkov Tipsport SK, ktorí zasadili 12 stromčekov a viacero okrasných kríkov.

Stalo sa tak najmä vďaka grantovému programu Zasaď strom za svoj klub, z ktorého obec získala finančné prostriedky na túto aktivitu, no netreba zabudnúť ani na prínos Dáši Kalnickej. Naša šikovná personalistka vďaka dobrým vzťahom so starostkou Žabokrekov do veľkej miery sprostredkovala a zabezpečila úspešný priebeh výsadby.

„Ďakujem z celého srdca zamestnancom a dobrovoľníkom z nadácie a rovnako mojej kolegynke, poslankyni, Dáške Kalnickej za skvelý deň, kopec práce a výbornú atmosféru počas celého dňa. Potvrdilo sa, že keď sa chce, dá sa všetko,“ uviedla na sociálnej sieti starostka obce Žabokreky Zuzana Valocká.

Další články

Analýzy

Mapu darcovstva považujeme za dôležitý krok k rozvoju filantropie na Slovensku. Poskytuje darcom, verejnoprospešným organizáciám a verejnosti transparentné informácie o filantropických zdrojoch, vďaka ktorým občiansky sektor Celý článok